RigoAndMe

Alla inlägg under oktober 2011

Av Christine - 16 oktober 2011 16:40

Är det bara jag som tycker att det här är roligt?!


Av Christine - 16 oktober 2011 16:35

Nu ska jag förmodlingen internetshoppa lite:) Eller jag håller på med det. Det är jättekul. Men allt jag vill ha just nu går loss på ca 5400 kr.... Så jag får nöja mig med litegrann just nu, då jag måste betala det mesta själv. Eller egentligen inte så mycket, 2887 kr. Men jag har ändå inte pengar så att det räcker. Hmm. Men efter jul har jag det, men så långt orkar jag inte vänta:( (L)


Jag och mamma åkte förbi butikenistallet idag också, usch, den var verkligen dålig. Hade ingenting i lager, och var vääldigt liten och rörig. Kändes som en onödig resa då ajg bara köpte en svansrem.... Men men.


Cya

Av Christine - 15 oktober 2011 19:34

Apgarv: -What do your hair smells like? - Apples.

Sura min: Kolla på möbler är inte roligt

Störmoment: Mitt elektriska hår

Käk: Kyckling!!

Dricka: Hallonsoda, yeah!

Umgänge: Mamma o Jocke

Saknad: HajFich<3

Låt: Na Na Na - One Direction
Humör: Ganska bra


Yeeah, tagen från barafjoppe.bloggplatsen.se:)

Av Christine - 15 oktober 2011 19:30

- What do your hair smells like?

- Apples.


Så himla klockren!!

Av Christine - 15 oktober 2011 18:08

Idag har jag varit med mamma och Jocke och handlat och kollat lite på möbler och sånt. Jag köpte bara en tröja, men den är fin. Och så har jag kommit fram till att det är jättetråkigt och kolla på möbler, jag bara gnällde hela tiden så mamma blev jätteirriterad -.-  Efter det så åkte vi till stallet, skrittade bara ut på pollan idag. Runt grässlingan:) Det va mysigt bara att det va kallt!!


//CH

Av Christine - 14 oktober 2011 23:16

Idag har jag haft det roligt i skolan, inga roliga lektioner eller så. Bara allmänt flumm, vilket är kul:) På SO:n så skulle vi träna på vår teater redovisning, vi tränade bra och så, men det känns lite roligt att låtsas vara en gud:) Efter det var det tyska, och det var rörigt som vanligt:P Sen var det svenska, och då fick Hanna, Jamina och jag för oss at vi skulle hyperventilera i 3 min. Då blev alla irriterade på oss, det var ju folk som skrev prov också..Sen på lunchrasten så skulle vi upp i skogen, och leta efter någon skum människa. Hanna, Jamina, Alison och Mikiss (heter hon så?) gick upp på berget, men jag, Hanna  och Amanda satt kvar och sjöng högt och ljudligt till What makes you beautiful, Cry me a river och Total eclipse of the heart. (Random låtval) Det var roligt. Och jag låtsades att den skumma människan var en estländsk alkoholist.... I min fantasi. På svenskan som var efter lunch, spårade det ut helt nästan, det börjar med att Jamina går iväg från sin plats, och jag och Hanna, som sitter brevid henne, börjar klottra på hennes SV mapp. Vi skriver CH är bäst, Nää, Hanna är bäst och sånt.Sen kommer Amanda och skriver: Amanda is the shit!! Och då får jag och Hanna allmän skrattattack, och alla blir irriterade på oss.... Hehe. Men asså vi tänkte ju såhär Amanda är skit!! Ohh gud det var roligt. När vi sist hade klassråd, så kom tyskaläraren och ville prata med oss tyskbarn, Frida, jag, Victor, Gabriel, Amanda NL, Matilda, Kevin, Gustav och Niklas. ( Fick jag med alla?) Det var bra, för det har varit väldigt rörigt på lektionerna. Men nu så har vi sagt att vi ska skärpa oss, men vi får väl se hur det blir. Jag och Frida bidrar med YTTERST lite stohejj iallafall. Vi är bara med lilla slott:)


Nu så ska jag kolla på film, Tomorrow when the war began. På tips utav Hanna, så vi får se hur den är:) Och så ska jag fila lite på min tyska dikt om jag orkar....


Jag skulle ha lagt in en video när jag och Frida avfyrar Slott, men det funkar inte. Så vi får se om det kommer upp någon annan dag:)


Hejdå!!

Av Christine - 13 oktober 2011 19:50

Snart ska jag kolla på film, Click. Det är bara för grym:) Har redan sett den men den äger!! Mormor och morfar är här, men dom sitter i köket och äter, så jag sitter här.


I skolan idag var jag med mitt kära HajFich gäng, dock saknades 20%:( Det var Jamina som var borta, så ni mattesnillen kan ju räkna ut hur många vi är i HajFich:) Vi tillbringade rasten på samma parkeringruta som förut, vilket var najs. Dock blåste det lite. Kom och tänka på en sak nu också, säg Liz buys högt... Så förstår du:) Jättekul.


Imorgon har vi tyska = inte kul. Jag och Frida kommer säkert sitta och byta kläder/päls till lilla Slott, haha:) Kommer inte ens ihåg om vi ska ha glosor eller inte.


Btw, så har jag tänkt på en sak. Jag måste verkligen bli mer duktig på att göra läxorna, jag glömmer jättelätt. Men när jag väl gör det så blir det liksom bra.... Och så måste jag bli ett snille igen:) Men det får bli på måndag för nu orkar jag inte... Hmm.


Aja hejdå, nu har filmen laddat klart:)

Av Christine - 12 oktober 2011 22:19

Som rubriker lyder: Orientering suger! Idag i skolan hade vi en orienteringstävling, gick helt okej faktiskt:) Men det var inte roligt!! Var ute i typ 80 min kanske....

Trampade i en stor lerpöl också så mina skor är alldeles leriga... Det är lagom kul verkligen. Kom hem 20 över 3, så jag åt bara mellis sen gick jag till bussen.


När jag kom det stallet var det ingen där där, vilket var ganska skönt. Satte på lite musik från telefonen, så det inte var så tyst. Men sen efter ca 4 låtar så dog min lilla fon:(

Så då blev det helt knäpptyst i stallet, så det var inte så roligt. Men nu ska jag komma till saken, Ab ponny var jätteduktig. Hon var lite överladdad i galoppen, men det var bara till imin fördel. Hon fick upp knäna (säger man så) lite mer, och galopperade genom hela kroppen med lite mer samling. Vilket var jättekul:)


Men nu, så måste jag göra klart en SV uppgift, men är snart tillbaka (L) Måste bara hitta en bra insändare till eftersom min fortfarande är i skolan... Vilket inte finns, men ska göra mitt bästa!!

   

Goodbye:)

Ovido - Quiz & Flashcards