RigoAndMe

Alla inlägg under oktober 2010

Av Christine - 8 oktober 2010 08:59

Jag har blivit sjuk:( Har jätteont i halsen och känner mig hängig:( Det är INTE kul. Så jag är hemma frånn skolan, synd. För att då missar jag slöjden.


Kanske ska baka nåt i dag? Vet inte vad.


Igår när jag red på karlslund fick jag rida Ysra, det gick förvånansvärt bra, för att jag brukar inte gilla att rida henne, men igår va hon faktiskt riktigt trevlig:) Hon va jättelätt att rida i form i skritt å trav, men i galoppen var det lite jobbigare, men hon har så himla skön galopp:):)


Jag fattar inte varför det blir såhär gult på vissa ord i bloggen? Det äär typ länkar till Eniro och inte kul:( 


Aja, Skriver nog nått mer inlägg sen, och kanske lägger upp bloggdesignen jag håller på med. Men vi får seee....

//CH

Av Christine - 7 oktober 2010 07:42

Snart är det skola, igen! Jag orkaaaaaaaar iiiiiinteeee!!!!!!!!! Men i kväll så ska jag rida på Karlslund, så det ska bli kuligt iaf:) Och så ska jag till BÄSTASTE Anna Belle:) Blev inte ett så långt inlägg, men jag hinner inte mer:)


Aja, nu borde jag nog äta lite mer frukost innan jag går.....


//CH

Av Christine - 6 oktober 2010 22:08

Idag hade vi världens najsigaste dag i skolan! Vi hade vanlig dag fram till lunch, och sen efter lunch, så såg vi på film och åt godis som man hade tagit med dig hemifrån:) Det var naijzz! Och så har jag kommit på att jag är BEROENDE av att borsta mitt hår......


Imorgon så ska jag rida på karlslund:) Hoppas på Casper, eller BÄSTA Rigoletto:)


Idag i stallet så red jag Anna Belle:) Jag skrittjobbade henne i lång o låg form, och det gick suuuper:) Hon fick verkligen till det när jag ökade skritten:) Det var kuuligt!!!!


BYE,

//CH

Av Christine - 5 oktober 2010 16:44

Igår när jag fyllde år fick jag ju en ritplatta:) Det var verkligen toppen:) Har inte blivit så bra på att använda den än, men men. Prövade lite i Paint ( har inget annat) Och det gick ganska bra:)


Jag saknar Riggo, Anna Belle och Casper skitmkt!!! Ni är BÄÄÄST!!!!!  


//CH

Av Christine - 5 oktober 2010 16:17

Hann inte blogga igår, för att då fyllde ju jag år. På morgonen fick jag frukost på sängen:) Och så fick jag en typ fejkskinn jacka:) Den va jättefin. Och så kom Jamina över med ett par jättebra skuggningspennor! Det var Jääääättebra!!! Och när jag kom hem så va jag med med Jamina igen, och då satt vi vid datan och chattade, hehe.... Och sen bakade vi en jättefin tårta, det var en tårta med konserverade mandariner och hallon, sen på toppen så skrev vi mitt namn med nån pyntningsgelé.


Sen innan vi åt middag så skulle Jamina gå. Till middag åt vi fläskytterfilé med typ potatiskroketter, och så fick jag lite fler presenter: En ritplatta till datan:) Det va jäääättebra:) och så fick jag lite färgpennor och en pennvässare:) Jag är suupernöjd.

Och juste, det var ju orienteringstävling i skolan... Det gick inte bra för mig. Men jag vet att orientering INTE är min grej....


Dagens:


Sen när jag och mamma åker till AB så ska jag anmäla mig och Amanda till Åttantävlingen, LC:n. Amanda vill tävla Dunder, och jag Casper:) Han e bara för bra på att hoppa:)


Men nu har jag precis kommit hem från skolan och sitter med lilla kissen i knät.

  

Hon är sååå kelig:)


//CH


Av Christine - 3 oktober 2010 16:14

Om du vill se bilden i inlägget under, så klicka på det stora mellanrummet.


//CH

Av Christine - 3 oktober 2010 15:57

Har vart och tävlat på karlslund, på Casper:) Det gick jättebra! Jag hoppade 60 cm, men det var jättelågt! Så jag önskar att jag hade anmält mig till 70 el. 80. Men men.


Nu är mamma och Kjelle iväg och köper ny soffa.... Och prestenter till mig! Det ska bli kul att se vad det blir imorron:)


Ska snart ut och träna lydnad med Daisy:) snart är det ju hundens dag vid riksten, och då finns det nog tävlingar kanske:) Och då ska jag vara med i Prova på agilityn. Det ska bli kuligt:)


Lägger upp en bild på Daisy också! Hon är ju BÄST:)


//CH







  

Av Christine - 2 oktober 2010 18:45

jag fyller år på mångdag... och jag vet inte vad jag vill ha.... Jag vill iaf ha en ny jacka, ett par skor, örhängen och ridbyxor. Det var iaf några grejjor.


  //CH

Ovido - Quiz & Flashcards