RigoAndMe

Alla inlägg under december 2010

Av Christine - 20 december 2010 10:53

Har vart dålig uppdatering, jag vet. Men internet har vart lite cp och så har det vart ganska mke med ab på senaste tiden...


Hon har typ lite "halv vila" nu elr vad man ska säga, vi rider varannan dag ungefär.


I fredags va jag, jamina, amanda, hanna, frida o felicia te skärholmen, funnyfunny, köpte lite julklappar:):) Men sen har jag inte gjort så mke, red barbacka på Riggo i torsdags, gick jättebra, men han har äkligt hög manke så det gjorde lite ont. Vi hoppade lite bockar o lille ponnyn gick jättefint hela tiden:)


Älskar dig rigo<3 Älskar dig AB<3 Ni lyser upp min vardag!


//CH

Hej

Av Christine - 14 december 2010 15:31

I skolan idag tömde vi skåpen, lite jobbigt eftersom jag inte har nyckel.... Men jag o frida gick ner till vaktmästaren så fick han komma o låsa upp skåpet:) Hehe.. Men nu är det rent och fint:)


Det som stör mig just nu är att jag ska gå med den tunga påsen ( med alla mina skolsaker i) ända till stallet, och vanligtvis tar det typ 10 min och gå, men nu kommer det ta typ 20!!!


Aja, tittade på någon julfilm idag, den var konstig. Jag, Ella, Hanna, Frida, Felicia och Amanda planerade lite inför skärholmen också. Vi åker på fredag. Ska bli funnyfunny:):)


I övermorgon får vi jullov:) Det ska bli riktigt naaajs:) Bara lite dumt att på torsdag ska vi gå i skolan typ till 18.00


See yah:)


//CH

tja

Av Christine - 10 december 2010 07:39

Lägger upp en bild bara:)


 



På min finaste lilla hamster:)

Av Christine - 10 december 2010 07:35

Nu ska jag snart gå till bussen, ska bara klä på mig o borsta tänder o lite sånt....

Igår va vi på reningsverket med klassen och det stank verkligen!! Vid ett ställe såg man att någon hade spytt! Fy F*N asså. Jag var med hanna o amanda igår också, vi skulle typ va toppmodeller:) Hehe.


Men nu hinner jag inte skriva mer:)


//CH

Av Christine - 9 december 2010 08:42

Det här får bli ett kort inlägg för datan dör snart. Igår när jag red lilla ab ponnyn så gick det jättebra. Tog det lite lugnt eftersom jag red för fredrik iförr går.


Idag är det naajs dag i skolan, börjar 10.45, och slutar 13.25:) Och under dagen är vi på studiebesök på SYVAB, kanske inte världens roligaste studiebesök (reningsverk) menmen!



//CH

Av Christine - 7 december 2010 15:24

Sitter på Bibblan igen, vi har inget internet hemma.

Igår när jag red AB var hon ganska fin, men lite motvillig.


Imorron är det elevråd, ska bli lite kul:) Hoppas på julfika..... Hehe.


Vet inte vad jag ska skriva om just nu, så det här får bli ett ganska kort inlägg. Ska träna för F. idag:) Funnyfunny! Rider kl. 19 så det är inte så bråttom.


//cH

Av Christine - 6 december 2010 15:28

Har inte haft så mkt tid till att blogga den senaste veckan. Men now i am back on track!


Igår när jag red Ab, var hon riktigt fin. Man brukar få jobba med henne ganska mkt innan hon släpper i nacken och blir avslappnad, Men igår var hon fin redan från början.


Idag i skolan hade vi klättring! Asso va najs! Det var jättekul! Ibörjan var jag lite feg, men sen klättrade jag nästan alla väggar:) På bussen dit så pratade jag, hanna o Amanda om vad vi ska köpa för julklappar, ska troligtvis åka till Skärholmen då:) Och sen så kom Christian och satte sig vid oss hehe. Han är min bäästis:) Nee, bara skojja. verkligen inte.....

Blev ingen ridning i torsdags heller:( Så ska rida på lördag, men förhoppningsvis så ska jag rida på torsdag iaf:) På den bäste Riggo dådå:)


Ska byta design, men kan inte göra det nu, för att vi har inget internet hemma, så jag sitter på bibblan nu. Ska snart ta bussen ut till stallet, går om ca 20 min.

Så har ingen brådska. Måste bara lägga ut ett sjuukt roligt youtube klipp:)


 


Jag tycker att det är superkul!


//CH

Ovido - Quiz & Flashcards